İŞKUR Türkiye Geneli 5 Bin 294 Temizlik Görevlisi Alımı 2024!

İŞKUR Türkiye Geneli 5 Bin 294 Temizlik Görevlisi Alımı 2024!
İŞKUR, yayımladığı yeni personel alım ilanlarıyla Türkiye genelinde toplam 5 bin 294 temizlik görevlisi alımı yapılacağını duyurdu. Peki, başvuru şartları neler, başvurular nereye yapılacak? İşte ayrıntılar…

Türkiye İş Kurumu, (İŞKUR) 81 ildeki iş arayan vatandaşlara uygun iş ilanları paylaşarak bu kişilerin umudu olmaya devam ediyor. Hemen her alanda iş ilanı paylaşan İŞKUR, son olarak Türkiye genelinde toplam 5 bin 294 temizlik görevlisi alınacağına ilişkin ilanlar paylaştı.

Paylaştığı ilanlarda başvuru şartlarını ve son başvuru tarihlerini de paylaşan İŞKUR, söz konusu kadrolara başvuru yapmak isteyen adayların acele etmesi gerektiğini duyurdu.

237712.jpg

İŞKUR TEMİZLİK GÖREVLİSİ BAŞVURU ŞARTLARI

İŞKUR; İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere Türkiye’nin birçok ilinde temizlik görevlisi alımı yapacağını duyururken, başvuru şartlarını da paylaştı. Buna göre, bahsi geçen kadrolara başvuru yapmak isteyen adayların en az ilkokul, en fazla üniversite mezunu olması, 18 yaşından büyük olması ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması gerektiği ifade edildi.

iskur-5-bin-2941.png

BAŞVURULAR NEREYE YAPILACAK?

Temizlik personeli başvuru tarihlerinin ilanı paylaşan kurumlara göre değiştiği öğrenilirken, başvuruların İŞKUR’un resmi internet sitesinden ve aynı zamanda, en yakın İŞKUR şubesine bizzat müracaat ederek yapılacağı kaydedildi.